zaterdag 3 januari 2015

Nieuwjaarsborrel 2015

De eerste SWANavond van het nieuwe jaar zit er al weer op! Het was een mooie avond met veel nieuwe en oude gezichten. Aan het begin van de avond bracht ik een toast uit op een gelukkig, gezond en muzikaal 2015. Daarna opende Dick Schreinders de avond met drie prachtige liedjes, twee Nederlandstalige en één song in het Spaans.
Bart en/of Cornelis is een eenmansact door Bart van der Harst die zijn eveneens Nederlandstalige liedjes vertolkte over het ouder worden. Writersday was deze keer ook weer present en droeg zijn indrukwekkend lied voor en over zijn overleden vader voor.
Caroline In't Veld nam een pianopartij mee in de vorm van een zwart kastje, ze speelde accordeon en zong op intense manier haar Nederlandstalige liederen voor het publiek dat de hele avond geboeid heeft zitten luisteren naar alle 10 de songwriters die zich aangemeld hadden.

Annette (ikzelf) speelde haar nieuwste funkyfolk songs samen met Mario Kaspers op basgitaar en Auke de Haan op cajon.

Pit Hermans verraste het publiek met haar cymbaal en haar passende manier van zingen. En ook deze keer was Barbara Breedijk weer goed in vorm met een paar goude ouwen en haar nieuwste lied: Laat mij alleen met mijn vergiet.

Ernst als A MysterE speelde deze avond zijn jazzy nummers met warme stem, de sfeer zat er goed in.
De slotact was voor Ron Goudie, wiens droom het is om met een paar achtergrondzangers -essen zijn punkrocknummers te vertolken. Deze droom kwam gisteravond uit; Danalyze, Dzuana Bakker, Craig Latta en Annette zongen de backingvocals van oa zijn nieuwste nummer over Freedom.
Er kwam een einde aan deze avond na een jamsessie aan de hand van een lied van Caroline op piano (jawel er staat een piano in de Noorderparkkamer!)


Al met al een mooie, intensieve avond waarbij wederom mijn dank aan het aandachtige publiek, Baltazar Jacobs voor geluid, licht en warmte, Aad Luymes als barman, en de Noorderparkkamer voor het ter beschikking stellen van de Kamer.

Voor iedereen een Gelukkig 2015 toegewenst en tot de volgende SWANavond op 6 februari!
Aanmeldingen: vogelannette@yahoo.com

ps. Wie heeft zin om barman of vrouw te spelen?


 Bart en/of Cornelis


Writers Day


Barman Aad
Annette Vogel met Mario Kaspers en Auke de Haan


Caroline In't VeldPit HermansBarbara Breedijk


A MysterERon GoudieGeen opmerkingen:

Een reactie posten